Regisztráció

Felhasználási Feltételek

Az i-partner honlap egy általános szakmai honlap a munkavédelem, tűzvédelem és iparbiztonság, környezetvédelem, valamint a népegészségügy területekről.
Cégünk összeszedte a legfontosabb feladatokat, de Önnek is követnie kell a változásokat. Ehhez adunk segítséget, így honlapunk főoldalán rendszeresen közre adjuk a változó jogszabályokat, és a rendszeren belül is frissítjük a feladatlistákat. Önnek mindig teljes körűen fel kell töltenie a rendszert pontos adatokkal, dátumokkal. Nem tudjuk garantálni, hogy cégüknél nem fog baleset-, vagy egyéb rendkívüli esemény, előfordulni, továbbá nem garantált, hogy nem kap bírságot, de velünk együttműködve rendszerezetten kezelheti az elvégzett feladatokat és a vonatkozó adatait. Nem kell fejben tartania több évig az eseményeket, vagy bonyolult táblázatokban kezelni a dátumokat, ezt mi megtesszük Ön helyett, amennyiben pontosan válaszol a kérdésekre. Amennyiben szeretne még egyéb dátumokat, esetleg adatokat is kezelni a rendszerünkön belül, vagy esetleg speciális kérdései merülnek fel, akkor kérjük üzenjen a honlap rendszerén belül!
Természetesen a dátumok változását, vagy bármely céges adatváltozást frissíteni kell az adatbázisban. Önnek is követnie kell a jogszabályokat, mi csak segítünk eligazodni azokban. Amennyiben igényli, segítünk az adatbázis feltöltésében, vagy a dokumentációk összeállításában is, illetve a megjelenő reklám fülben is feltüntetjük az általunk ajánlott cégeket.